tuesday

I natt sov jag skitdåligt! j*vla flugor!!! annars är det väl bra:) jag har inte skrivit här sedan i fredags tror jag, men det är för att jag inte varit hemma.
LÖRDAG: först stan med mamma och köpte jeansleggins från Vila. sedan gick vi ner mot hamnen och köpte glass och såg på segelbåts tävling (Cost Race) sen for jag till Ida och där hos Ida fick jag testa på att paddla Kajak, Riktigt kul! efter det så åkte vi till Safari och åt, jag tog kebabtallrik ( gott men det vart för mycket(:) sen for vi såklart till hamn- festen och där träffade jag min kusin Anna och Julia så då var vi med dom ett tag men sen gick julia till sina kompisar så då vart det jag Ida och Anna... efter hamnfesten sov Anna över hos mej.
SÖNDAG: Var med Anna på stranden, sen for jag till Julia och sov över där, Bea sov också över hos Julia. Vi cyklade lite och åt glass och friterade bananer ( jag åt  inte friterade bananer) sen så såg vi på film tror jag.
MÅNDAG: Var hos Julia hela dagen sen var jag hemma hos bea i tjugo minuter sen kom mamma och vi for till bursjön och åt jordgubbar och vaniljsås sedan for vi till farmor och farfar och såg Lotta på Liseberg sen for vi hem och såg på Beck- Mannen utan ansikte.

och idag har jag inte hunnit så mycket! :)

PINK flower!


mjaaa, detta är en rosa blomma som ni ser och den är fin :)

BY: IDA&ELLEN


fredag, 26-jun-09

Ida sov över hos mej igår och vi badade och var på stranden jättelänge,  och det var inte så bra. vi vart väldigt väldigt solbrända! kunde typ inte sova inatt ;) men imorn blir det hamnfesten med Ida men först ska jag fara till Ida och sen far vi och äter på SAFARI med "idbygänget" som det kallas ;) jag tappade min mobil igår! :O men Ida hittade den. Och nu ska jag fixa lite på bloggen ska t.ex. skriva efter regn kommer solsken efter varje inlägg och skriva en liten text när man ska skriva en komentar :D Haha vad tycks om den nya Headern??? både jag och Ida har den på våra bloggar, kolla in Idas blogg på  www.idagid.blogg.se fin blogg dé! så ni bara vet det så är det vi som har gjort headern :)

Jaa...

HejsanHoppsan!

idag har jag inte hunnit göra något men jag har tänkt att spara och jobba in pengar så jag kan köpa några grejer som jag just nu inte har råd till:) 
annars är det fint väder (som vanligt haha! inte för att det har varit det så länge men.) och jag har inte tänkt att sitta inne så länge men jag skulle bara skriva det här inlägget. Det blir lite svårt att skriva ett inlägg när man bara kan vara inne på datorn klockan 9-10 på morgonen, för att min brorsa sover och jag får ju inte använda datorn igentligen men han vet ju inte att jag gör det om jag sitter och bloggar på morgonen!;) ;D  SMART VA!?

här kommer grejorna jag vill ha:)



converse, 600-700                       jeans, ???                  jeansshorts, 349

sommar och SOL

Nu har jag förstört min gamla bakrund som jag var så nöjd med... men satt dit en annan för tillfället:) inte så snygg men det är bara för tillfället:D
jag har igentligen inte tid att sitta här men jag ska bara skriva färdigt, för jag måste ju ut i det finfina vädret!:3
Jag är inte direkt så bra med det här bloggandet så om det är någon som vill ge mej lite kritik och hjälp skulle det vara bra!

Jag vill bara säga att jag är med  i en GRYMM sida! och sidan heter gratismakeup!
här är länken till dom som vill tjäna pengar på att bara ha roligt på en chat-sida!:)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=185769

NU FÅR DU 50 POÄNG OM DU BLIR MEDLEM PÅ MIN LÄNK!

lite design och lite problem...


Jo nu är det ju såhär att jag är rätt så dålig på det här med design tekniken och all som man ska veta, men jag har faktiskt gjort en bakrund (stolt) ;)  och jag har lagt dit en profilbild x) jag tycker den är så fin och det är såklart på mej själv! men det är inte jag som har ritat den utan min kusin Anna som ritade mej i bikinimode 2009 ;)

Annar har jag solat lekt med min lille granne och målat en liten bit av garaget. Jag hade tänkt att bada idag men det blir imorgon istället.

oj jag höll nästan på att glömma att jag har gjort en signatur också! men jag förstår inte riktigt hur man gör men jag kommar nog snart på det ;P 
header jobbar jag med så den dyker snart upp;)


Ha Dé Bra Ellen Nylander

Midsommar!!;D

Ja idag är det midsommar och jag ska snart städa... i dag kommer Anna med hennes familj hit och firar midsommar :)  jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska lägga upp en bild;)  

vad är en midsommar utan jordgubbar!?

Ha Dé  Bra! 

Ellen Nylander

hej här kommer jag!

nu är det gjort nu har jag gjort denna blogg!! yeeaaay!:D

idag har det ju inte hänt mycket direkt, jag har sett på tv, sett på tv, druckit vatten, sett på tv och använt kristians dator för att se på succé filmen TWILIGHT:D
övrigt är jag dyng- förkyld:/ just nu går jag på alvedon, halstabbletter, vatten och frukt!:) inte roligt när man ska ut med båten på fredag!:/
I år blir det Bergön igen på midsommar...:D:D:D:D:D
jag försöker lära mej River Flows In You - Yiruma på piano det är riktigt svårt;) enligt mej då jag som alldrig spelar piano;d

Ha dé bra!

Ellen Nylander

Välkommen till min nya blogg!

welcome onboard on www.lnnylander.blogg.se


RSS 2.0