Gratismode.se

GratisMode.se är sidan där du får gratis presentkort på H&M, Gina Tricot, Siba med mer - allt är helt gratis!
Du behöver bara gå in på några sidor ibland och göra några erbjudanden så har du kommit en bra bit på vägen till ett presentkort, biobiljett, trisslotter o.s.v.
jag rekomenderar verkligen gratismode!
det är otroligt lätt att samla poäng och om du blir medlem nu får du 50 poäng DIREKT utan att anstränga dej ett dugg!

här kommer länken du bara måste trycka på!!

http://www.gratismode.se/?c=56262



LYCKA TILL MED SAMLINGEN!

Reklam!!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=185769


Lycksele

Ja i helgen ha jag vart i Lycksele! vi for dit på eftermiddagen i fredags och kom hem idag för nån/några timmar sedan. Vi for dit med familjen och familjen Norgren och en Norgren till :)

Fredag: vi anländer till lycksele (Ansia Camping) och börjar packa upp våra saker i stugan som vi hyrt. Jag sovde i tält eftersom att i stugan fick man inte ha hund + vi var två för mycket så jag och min bästaste kusin, gudsyster, kompis ANNA fick sova i ett tremanna tält med Dolly, mysigtmysigt :) efter några timmar kommer Norgrenarna och då börjar vi göra mat tror jag ;) sedan är vi bara, vi gör inget vi bara pratar och ser på tv.... men SEN då tar jag och Anna och badar i Älven med våra bananbåtar!! :) efter det bastar vi och går och lägger oss.

Lördag: vi vaknar och äter frukost. sen tar mamma och Maria en promenad med dolly, och Göte och Julia en tur med rollerblades. Jag och anna tar oss till långgolf banan. vi går, går, går men hittar inte dit... pappa sa att vi skulle gå RAKT FRAM! och det gjorde vi men vi svängde av EN gång, då gick vi lite fel. men till slut hittar vi vårat mål: golbanan som man absolut inte kan missa!!......... men det gjorde vi! xD när vi till slut hittat går vi till ranchen och börjar skjuta bollar. Efter vi spelat långgolf går vi till minigolfbanan och gissa vem vi träffar där!? 500 såklart! eller pär om han heter så, jag tror det. det är svårt att förklara den mannen, ÄLSKAR COLA, MINIGOLF OCH ATT VINNA! senare på kvällen kommer min kusin las-gunnar och hans tjej sofia och deras söta barn vidar, Elspett kommer också! sen är det natt    SNARK!

Söndag:
vi packar undan och tar ner tältet och fixar så att inget är kvar i stugan klockan 11.00 . vi har bestämt att fara till Mårdsele forsen och bada och äta lunch. Det är bara jag och anna som badar i forsen. det var sketakul! :) sen på vägen hem går vi in på en loppis, det vart inte nå stort köp men vi köpte en filt för 10kr sen far vi till tallbacken och skulle köpa glass men då var det söndag och inte öppet i kiosken så då vart det ingen glass :( så då far vi till vännäs och bestämmer att vi ska äta mat istället för då var klockan så mycket som 17.30 . och sen vart det HEM!

en bild på bananbåten från kartongförpackningen :) köpt på coop 79kr snygg va!? helt omöjlig att sitta på i alla fall, jag fattar inte varför!!??? :):):)


RSS 2.0